AK Parti’de Öcalan kavgası çıktı: Bunun hesabını verin!

AK Parti’de Öcalan kavgası çıktı: Bunun hesabını verin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve genel merkezde parti kurmayları arasında büyük tartışmalar çıktı.

İstanbul’da seçimlerin tekrarlanma kararının ardından AK Parti’den seçimlere birkaç gün gelen Öcalan hamlesi ortalığı karıştırdı. Sandıktan çıkan sonuçlar AK Parti’nin terörist başı Öcalan açılımında büyük bir hata yaptığını ortaya koydu.

NAGEHAN ALÇI ÇOK HEVESLENMİŞTİ

Seçime 2 gün kala İmralı’dan gelen mesaj, Nagehan Alçı gibi yazarları çok heveslendirmiş ve “Çözüm süreci ilk meyvelerini verdi” olarak yorumlanmıştı.

“BUNA YOL AÇANLAR HESAP VERSİN”

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’ın rakibi Ekrem İmamoğlu’nun yaklaşık 800 bin oy gerisinde kalması parti içinde yeni bir tartışmayı alevlendirdi. Parti içinde rahatsızlığa neden olan bu hamle seçimlerin sonuçlanmasının ardından tavan yaptı.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte seçim sonuçlarını AK Parti Genel Merkezi ve İstanbul İl Başkanlığı’nda takip eden parti kurmayları arasında sert tartışmalar çıktığı öğrenildi.

AK Parti karıştı, Partililer istifa sloganı atıyor

Parti içindeki bazı isimlerin “Öcalan çağrısı yapılmayacaktı, çok büyük hata yaptık, buna yol açanlar hesap versin” dedikleri ve tartışmanın büyümesi üzerine araya partinin kritik isimlerinin girdiği belirtildi.

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.