AK Parti'de yeni parti istifaları başladı

AK Parti'de yeni parti istifaları başladı

AK Parti’li Serhat Aras, Eda Kılıç, Ferhat Lek ve İbrahim Halil Özer meclis ve AK Parti üyeliklerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

31 Mart yerel seçimlerinde Aliağa Belediyesi’nde MHP listelerinden seçime giren ve kazanan AK Parti’li Serhat Aras, Eda Kılıç, Ferhat Lek ve İbrahim Halil Özer meclis ve AK Parti üyeliklerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

 

Serhat Aras, Eda Kılıç, Ferhat Lek ve İbrahim Halil Özer yaşadıklarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

 

“Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulduğu günden bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde hizmet vermekteyiz. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile MHP listelerinden belediye meclis üyesi olarak seçildik.

4 Temmuz 2019 tarihinde İzmir İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli tarafından İl Başkanlığına toplantıya çağrıldık. Sayın İl Başkanımız, bizlerin konuşmasına bile müsaade etmeden, nezaketten uzak, küçümser bir tavırla bizleri azarlayarak MHP Aliağa Belediyesi meclis üyeliğinden istifa etmemizi söylemiştir. İstifa etmeyen meclis üyeleri hakkında gerekli disiplin işlemlerinin yapılacağını dile getirmiştir.

 

BU TAVRI HAK ETMİYORUZ'

Sayın İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli’nin bizlere karşı sinirli, baskıcı, zorlayıcı ve ayrıştırmacı tavrını hak etmediğimizi düşünüyoruz.

Bu sebeple AK Parti üyeliğinden, Aliağa Belediye Başkan Yardımcılığından ve MHP Aliağa Belediyesi meclis üyeliğinden istifa edip bağımsız meclis üyeleri olarak yolumuza devam etme kararı aldık. Kamuoyunun dikkatine sunarız.”

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.