Ak Parti’den Aziz Kocaoğlu’na bomba çağrı!

Ak Parti’den Aziz Kocaoğlu’na bomba çağrı!

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bomba bir çağrı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan Başkan Aziz Kocaoğlu’na AK Parti Meclis Üyesi’nden dikkat çeken bir çağrı geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Çağlar Haspolat, Aziz Kocaoğlu'nun 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklaması konusunda, "Başkanım inşallah sizi CHP'nin başında genel başkan olarak görmek isterim" ifadelerini kullandı.

Ekim ayı ikinci olağan meclis toplantısı, belediye salonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başkanlığında yapıldı.

"İZMİR'DE ALGIYI ÇOK İYİ YÖNETTİ"

Toplantının dilek ve temenniler kısmında söz alan AK Parti'li Haspolat, Kocaoğlu'nun iyi bir siyasetçi olduğunu, İzmir'de algıyı çok iyi yönettiğini belirtti.

Aziz Kocaoğlu'nun belediye başkanlığındaki başarısının herkese göre değiştiğini vurgulayan Haspolat, şunları söyledi:

"CHP'NİN GENEL BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ"

"Oturduğunuz koltuk CHP içerisinde genel başkandan sonra en büyük ikinci koltuk. Son çıktığınız televizyon programında da gerçeği söyleyen tek adamsınız. Başkanım, ben sizi tebrik ediyorum. Biz AK Parti olarak bu ülkede milli duruşu olan muhalefet isteriz. Bu isteğimizi de daha önce dile getirdik. Ben de burada İzmirli meclis üyesi olarak milli duruş sergilemek istiyorum. Başkanım inşallah sizi CHP'nin başında genel başkan olarak görmek isterim."

Haspolat'ın bu sözleri nedeniyle gülümseyen Başkan Kocaoğlu, "Bu konuyu seninle özel olarak konuşalım" diye yanıt verdi.

ak-partiden-aziz-kocaoglu-bomba-cagri-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.