Ak Parti’den Bahçeli’ye çok sert yanıt! 'Nezaketsiz ve yanlış'

Ak Parti’den Bahçeli’ye çok sert yanıt! 'Nezaketsiz ve yanlış'

Son Dakika...Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına çok sert yanıt geldi ve olay ifadeler kullanıldı. İşte ayrıntılar;

Bahçeli’nin bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi ve çok çarpıcı ifadeler kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bahçeli'nin açıklamaları siyasi nezakete uymadı. Bahçeli'nin sözleri yanlıştır. Cumhurbaşkanımıza saygı kırmızı çizgimizdir" dedi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"Cumhurbaşkanımız dünyada en açık konuşan liderdir. Ne söyleyecekse açıkça söyleyen bir liderdir. Eğer cumhurbaşkanımız o gün yaptığı konuşmada MHP'yi ya da Bahçeli'yi konuşacak olsaydı doğrudan onların ismini zikrederdi. Bu af tartışmaları başladığından beri, AK Parti'ye BİMER'e hükümetle ilgili birimlere çok yoğun şekilde talep gelmektedir. Bunlardan bir tanesi de uyuşturucu satıcılarıyla ilgili taleptir. Cumhurbaşkanımızın bahsettiği de odur.

"BURADA MHP'YE BİR ŞEY SÖYLEYECEKSE..."

Burada topluma bir mesaj vardır. Cumhurbaşkanımız burada MHP'ye bir şey söyleyecekse, açıkça MHP'yi zikrederek söyleyebilir. Bunu son derece anlamsız bulduğumuzu ve yanlış bir değerlendirme olduğunu söylemek istiyorum. Bahçeli'nin açıklamasında Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı ifadelerin son derece yanlış olduğunu söylemek isterim. Tabi ki AK Parti camiası ve bütün milletimiz bu ifadeleri reddedecektir.

"CUMHURBAŞKANIMIZA SAYGI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Sayın Bahçeli'nin Cumhurbaşkanımıza karşı kullandığı ifadeler siyasi nezaket ve yüklenen sorumluluğa uygun olmamıştır. Cumhur İttifakı kıymetli bir ittifaktır. Bu çerçevede de bakıldığında bu siyasi nezaketin gösterilmesi bizim için önemlidir. Cumhurbaşkanımıza gösterilen saygı bizim kırmızı çizgimizdir.

"SİYASİ NEZAKETE UYMAMIŞTIR"

Bu ifadelerin hepsi çok yanlış ifadeler olmuştur. Cumhur İttifakı'nın ruhuna ve gerektirdiği siyasi nezakete uymamıştır. Sayın Bahçeli ve cumhurbaşkanımız arasındaki iletişim kanalı her zaman açıktır. Esas olan siyasi nezaketi koruyarak milletin beklediği büyük işlere odaklanmaktır.

"NOKTAYI KOYDUĞUMUZDA CUMHURBAŞKANIMIZ AÇIKLAR"

Af konusunda kendi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlgili başkanlığımızda çalışma tamamlanmak üzere. Zaten son noktayı koyduğumuz zaman Cumhurbaşkanımız açıklar.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.