Ak Parti’den çok sert ‘TAMAM’ açıklaması

Ak Parti’den çok sert ‘TAMAM’ açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Mahir Ünal’dan çok sert ‘TAMAM’ açıklaması geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Sözcü Mahir Ünal, Twitter hesabı üzerinden ‘TAMAM’ mesajlarına tepki gösterdi be 24 Haziran gecesi görüşürüz mesajını paylaştı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin grup toplantısında “Şayet bir gün milletimiz ‘Tamam’ derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” ifadesini kullandı.

Bu ifadelerin ardından muhalefet liderleri başta olmak üzere sosyal medya platformu Twitter'da yurttaşlar tarafından 'T A M A M' etiketiyle yaklaşık 2 milyon mesaj atıldı.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal da bu mesajların 'FETÖ ve PKK'nın etkin olduğu ülkelerden' atıldığı görüşünü dile getirdi. Ünal, Twitter'dan şunları yazdı:

unal1.jpg

Cumhurbaşkanımıza FETÖ’nün, PKK’nın ve küresel efendilerinin neden düşman olduğunu biliyoruz. Mesela Twitter’da TAMAM başlığını ele alalım twitlerin çoğu FETÖ’ nün ve PKK’nın etkin olduğu ülkelerden atılıyor. Çoğu bot hesaplar. Yunanistan’ı da anlayabiliriz. Ya içerdekiler.

unal2.jpg

Muhalefeti itham altında bırakmak gibi bir kastım asla söz konusu olamaz ama muhalefetin Cumhurbaşkanımıza düşmanca saldıran Türkiye karşıtı güçlerle dilini, söylemini ayrıştırması gerekmez mi?

unal3.jpg

Sandığın ne anlama geldiğini anlamayan klavye kahramanları, 24 Haziran gecesi görüşürüz.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum