AK Parti'den dikkat çeken ittifak kararı

AK Parti'den dikkat çeken ittifak kararı

AK Parti'de yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmelerinin başlayacağı duyuruldu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi.

Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlerle ilgili Cumhur İttifakı ile görüşmelerin başlayacağını belirterek, "2018 yılındaki seçimden bugüne kadar MHP ve BBP ile son derece olgun, ittifak ruhuna herhangi bir şekilde zeval vermeyecek saygılı bir birlikteliğimiz oldu. Bu önümüzdeki günlerde de inşallah devam edecek" dedi.

 

YENİDEN REFAH'A ELEŞTİRİ


Yerel seçimlerle ilgili Cumhur İttifakı ile görüşmelerin başlayacağını belirten Yılmaz, "Şüphesiz biz MHP ile ittifak içerisindeyiz. BBP de var. Yeniden Refah Partisi de zaman zaman bazı konularda ittifak içerisinde, bazı konularda da ittifak dışında hareket ediyor. İnşallah bu seçimde de ittifak içinde hareket ederiz. Biz bir kere müttefikiz. Mecliste bu dayanışmanın içerisindeyiz. Parlamentoda bunun güzel örneklerini ortaya koyuyoruz. 2018 yılındaki seçimden bugüne kadar MHP ve BBP ile son derece olgun, son derece ittifak ruhuna herhangi bir şekilde zeval vermeyecek saygılı bir birlikteliğimiz oldu. Bu önümüzdeki günlerde de inşallah devam edecek" diye konuştu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.