AK Parti’den FLAŞ açıklama: CHP oynaşta

AK Parti’den FLAŞ açıklama: CHP oynaşta

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan olağanüstü kurultay krizine ilişkin Ak Parti’den olay bir değerlendirme yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP’deki kurultay krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dünya meseleleri ile ilgilendiğini vurgulayan Hayati Yazıcı, ABD'lilerin "had aşan" söylemlerine cevap vermekle ve Türkiye'nin meseleleri ile meşgul olduklarını ifade etti.

"OYUNDA OYNAŞTA..."

Hayati Yazıcı, AK Parti'nin sorunlarla meşgul olduğu bir dönemde, CHP'nin olağanüstü kurultay için imza toplama sürecinde "oyunda oynaşta" gibi bir durum içerisinde olduğunu ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Onların siyaset yapma tarzları, bizim alışık olduğumuz tarz olmadığı için 'ne yapıyorlar, ne yapmak istiyorlar' doğrusu izah etmekte zorlanıyorum. Dün bir yerde söyledim; Türkiye'de muhalefet sorunu var. Siyasi yapılanmayı dikkate aldığımızda, Türkiye'de bir muhalefet sorunu var. Güçlü, vizyoner, proje üreten, hedef önüne koyan bir muhalefet partisi Türkiye için sağlıklıdır, motivasyon sağlar. Ama bunlar hemen bir seçim alırlar 'niye yenilgi aldık?'. Onun muhasebesini hesabını yapmak yerine itişip kalkışmaya koyuluyorlar."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum