AK Parti'den flaş çağrı "Gelin yuvaya dönün"

AK Parti'den flaş çağrı "Gelin yuvaya dönün"

AK Parti kurucularından Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, sosyal medya hesabından Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile hareket edenlere çağrıda bulundu.

AK Parti kurucularından Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, yeni parti kuracakları uzun süredir konuşulan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile hareket edenlere bir çağrıda bulundu.

Kuzu, söz konusu üç isimden bahsederek, "yuvaya dönmeleri" çağrısında bulundu.

Burhan Kuzu, yaptığı açıklamada eski yol arkadaşlarına yönelik olarak “Sayın Gül, Sayın Davutoğlu, Sayın Babacan ve birlikte hareket eden dava arkadaşlarım: Hep birlikte yola çıktık, çok önemli işlere imza attık. Kendinize göre haklı gerekçeleriniz olabilir ama davamız hepsinin önündedir. Gelin yuvaya dönün beraber çalışalım. Bu davetim yürektendir” ifadelerini kullandı.

Kuzu ayrıca, "Ben, bu çağrıyı bir ağabeyiniz ve hocanız olarak yapıyorum.  Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizi ve ülkemizi yepyeni bir vizyonla geleceğe taşıyalım. Taş yerin ağırdır. Görüş ayrılıklarımızı kendi içimizde çözelim. AK Parti bizim evimiz, yuvamız. Partimize sahip çıkalım" diye de belirtti.

​Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, “AK Parti’nin gölgesini kendi gölgesi sananlar içi boş çuval gibi devrilecekler” demişti.

Burhan Kuzu'nun paylaşımları şu şekilde:

burhankuzu-siyasetcafe.png

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.