AK Parti'den flaş Cem Yılmaz cevabı; "Kimse senden para istemiyor"

AK Parti'den flaş Cem Yılmaz cevabı; "Kimse senden para istemiyor"

Barış Pınarı Harekatı başlayınca uzun süre sesi çıkmayan Cem Yılmaz'a neden konuşmadığı konusunda sosyal medyadan tepki yağmış, Cem Yılmaz TSK'ya para bağışlayacağını açıklamıştı. AK Parti duruma tepki gösterdi; "Kimse senin paranı istemiyor" dedi.

Barış Pınarı Harekatı başladığı günden beri ünlülerden askerimize destek mesajı yağarken Cem Yılmaz'ın sessizliği sosyal medyada gündem olmuştu. Sessizliğini bozan Cem Yılmaz, 29 Ekim 2019 da Bostancı Gösteri Merkezinde yapacağı gösteri gelirini vakfa bağışlayacağını duyurdu.

 

'Adam gibi çık PKK terör örgütüdür de'

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Ali Özkaya, Cem Yılmaz’ın bu kararına sert tepki gösterdi. Özkaya, “Cem Yılmaz kimse senden para istemiyor. Adam gibi çık PKK/PYD terör örgütüdür de ve onları kına.

Yoksa salon soytarılığı ile elde edeceğin geliri nerede istiyorsan orada harca” ifadelerini kullandı.

 

CEM YILMAZ NE DEMİŞTİ:

BOSTANCI'DAKİ GÖSTERİNİN GELİRİ MEHMETÇİĞE

Twitter'dan açıklama yapan Yılmaz; "29 Ekim 2019 da Bostancı Gösteri Merkezinde yapılacak gösterimizin tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bağışladığımı tüm sevenlerime duyuruyorum. Birlik ve beraberlikten nasibini almamış sosyal medya ruhunu,memleketime daha faydalı işlerde görmek dileğiyle." dedi.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.