Ak Parti’den flaş Gül çıkışı

Ak Parti’den flaş Gül çıkışı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden yeni bir Abdullah Gül açıklaması geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, eski Cumhurbaşkanı Gül hakkında çok kritik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasındaki KHK polemiği devam ederken Ak Parti’den milletvekilleri de polemiğe dahil oluyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilişkin, "Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir” açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 696 sayılı KHK'nin 121. maddesiyle getirilen düzenlemeye karşı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarına ilişkin, "Dostların attığı gül, incitebilir, üzebilir" dedi.

İşte Erdoğan ve Gül'ün arasındaki iplerin koptuğu an!

Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanlığınca düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geride kalan 2017 yılını ülke, dünya ve Konya açısından değerlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Sorgun, bir gazetecinin 696 sayılı KHK'nin 121. maddesiyle getirilen düzenlemeye ilişkin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamaları hakkında sorusu üzerine "Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu konudaki düşüncelerini çok nezaketli ve kibar bir şekilde Sinop ve Kastamonu'da ifade etti. Yani dostların attığı gül, incitebilir üzebilir" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.