AK Parti'den flaş MHP açıklaması!

AK Parti'den flaş MHP açıklaması!

Sıcak Gelişme… Adalet ve Kalkınma Partisi’nden flaş MHP açıklaması yapıldı ve dikkat çeken ifadeler kullanıldı. İşte ayrıntılar;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Binali Yıldırım’ın adaylığına ve MHP’ye ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP’li Mahir Ünal, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında İstanbul adaylığı için ismi geçen Meclis Başkanı Binali Yıldırım hakkında ve MHP-AKP ittifakına ilişkin CNN TÜRK’e değerlendirmelerde bulundu.

Mahir Ünal, "Binali Yıldırım'ın adının İstanbul için konuşulması çok normal. Her siyasi parti İstanbul'da en güçlü adayını koymak ister. Ama burada yanlış olan Binali Yıldırım'ın adının yıpratılmasıdır” diye konuştu.

İşte Mahir Ünal'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

AK PARTİ- MHP İTTİFAKI

Şu anda görüşmeler olumlu devam ediyor. Cumhur İttifakı bir masa başı ittifakı değil. 15 Temmuz'un ortaya koyduğu bir mutabakat. Bu bir seçim ittifakı değil, gönül ittifakı. Yerel seçimlerle ilgili de görüşmeler gayet iyi geçiyor. Bu görüşmelerin sonuçları genel başkanlara sunulacak, genel başkanlar da bunu kamuoyu ile paylaşacak. Bu konuda önümüzdeki iki hafta içinde neticeye varılır diye düşünüyorum.

AK PARTİ’NİN İSTANBUL ADAYI

Mahir Ünal, AKP'nin İstanbul adayı olarak Binali Yıldırım isminin konuşulmasına ilişkin ise şunları kaydetti:

“Sayın Binali Yıldırım’ın isminin İstanbul için konuşulması son derece doğal. Ve her siyasi partiyi İstanbul gibi bir şehirde en güçlü adaylarını ortaya koymak ister. Burada yanlış olan Sayın Binali Yıldırım’ın isminin yıpratılmasıdır. Adaylığının açıklanması, AK Parti’nin yetkili kurullarının görüşülmesi neticesinde ortaya çıkacak bir karar. Bu ay içerisinde MKYK toplantımız olacak. MKYK bu konudaki yetkilerini MYK’ya devretti. MYK içinden de komisyon oluşturuldu. Bu aday belirleme komisyonu Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlık ediyor. Geldikten sonra aday belirleme komisyonu toplanacaktır. Kalan 21il ve ilçeler belirlenecek. İstanbul için ayrı bir tanıtım olabilir. İlçeleri ile birlikte devasa büyüklükte."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.