AK Parti'den 'Hayır' diyen Saadet Partisi'ne dev 'Evet' pankartı

AK Parti'den 'Hayır' diyen Saadet Partisi'ne dev 'Evet' pankartı

Referandumda "Hayır" diyeceğini açıklayan Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı binasına AK Parti logolu dev "Evet" pankartı asıldı.


Milli Gazete'den Emre Gürbüz'ün Twitter'dan paylaştığı bilgilere göre Vinçle dev pankartı asmaya gelenler, "Ak Parti İl merkezinden gönderdiler" dedi.


Partililer basın açıklaması için il merkezi önünde toplandı. İl Başkanı Birol Aydın duruma tepki gösterdi. Daha sonra dev pankarta Saadet Partililer müdahale etti. Vinçle pankartı asmaya gelen işçiler ise gönderildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın basın açıklamasında "Neden evet denmeyeceğinin bir örneğidir bu hareket" ifadelerini kullandı.


Saadet Partililer, sökülmesinin ardından pankartı, AK Parti İstanbul binasına götürdü.

 

Olay yerinden görüntüler...

 

 

Kaynak: Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.