AK Parti'den ihraç edilmişti MHP'den aday gösterildi

AK Parti'den ihraç edilmişti MHP'den aday gösterildi

Karabük'ün Yenice ilçesi Belediye Başkanı Zeki Çaylı, AK Parti'den ihraç edilmesinin ardından MHP'den Yenice Belediye Başkanlığına aday gösterildi

MHP bugün 402 adayını daha açıkladı. Karabük Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ise MHP'den aday gösterildi. Çaylı'nın bir süre önce milletvekilleri ve il teşkilatı ile ters düştüğü için AK Parti'den ihraç edildiği öğrenildi.

Adaylığının açıklamasının ardından açıklama yapan Çaylı, "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi'ne başvurumuz olumlu neticelenmiştir. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a, Teşkilat İşleri Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'a, MHP Karabük İl Başkanımız Dr. Adem Kar ve yönetime, MHP Yenice İlçe Başkanımız kardeşim Ergün Karakırık ve yönetime, bu süreçte yanımda ve yakınımda olan çalışma arkadaşlarıma, bizi hiç ama hiç yalnız bırakmayan saygıdeğer Yeniceli hemşehrilerime, basınımızın güzide temsilcilerine çok ama çok teşekkür ediyorum. İnşallah saygıdeğer halkımızın teveccühü ile halkın başkanı, hizmetin başkanı, Yenice'nin başkanı olmayı sürdüreceğiz. Yenice bize, biz saygıdeğer halkımıza emanetiz" dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir

mhp-024.jpg

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.