Ak Parti'den Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Ayasofya çağrısı...

Ak Parti'den Kılıçdaroğlu ve Akşener'e Ayasofya çağrısı...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan muhalefet liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'e Ayasofya hakkında çağrıda bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ayasofya’nın tekrar ibadete açılması konusu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin duruşlarının net olduğunu belirterek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Başkanı Meral Akşener'e konu hakkındaki fikirlerini kamuoyuyla paylaşmaları çağrısı yaptı.

"KANAATLERİNİZİ AÇIKLAYIN"

Ayasofya'nın siyasi değil hukuki bir konu olduğunun altını çizen Turan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in kanaatlerini açıklamasının verilecek mesaj açısından anlamlı olacağını ifade etti.

 

Turan, ''Sn Cbşk'mızın #Ayasofya'nın ibadete açılması hakkındaki kanaatleri belli. Sn @dbdevletbahceli'nin bugünkü açıklaması çok kıymetli. Konu elbette siyasi değil hukuki; ama Sn @kilicdarogluk ve @meral_aksener in de kanaatlerini açıklamaları verilen mesaj açısından anlamlı olacaktır. Yakında kararı beklenen Danıştay’dan da milletimizin hassasiyeti/beklentisi doğrultusunda, gönüllerde karşılık bulan, hukuki bir karar vermesini ümit ediyoruz. Fethin sembolü #Ayasofya kendi topraklarımızda artık mahzun kalmamalı, aslına rücu etmeli ve bu tartışmalar da bitmeli'' ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.