AK Parti'den, Meclis Üyesi İbrahim Efe'ye soruşturma!

AK Parti'den, Meclis Üyesi İbrahim Efe'ye soruşturma!

AK Parti, dün Kocaeli İzmit'te CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet'in önünde kendi, yere atıp çırpınan AK Parti'li İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında soruşturma başlattı.

AK Parti’li İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin dün CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet'in yanında kendini yere atarak bağırmaya başlaması ve saldırıya uğradığını iddia ederek yerde çırpınarak yuvarlanması sosyal medyada gündem oldu.

Yaşanan olay sonrası ise AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, "İlgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız" açıklamasında bulundu.

BİR ANDA ÇIRPINMAYA BAŞLADI

İzmit Büyükşehir iş makineleri yolu kapattı. İzmit Belediyesi personeli yola girmek isterken müdahaleye maruz kaldı. Olay yerini incelemeye giden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in önünde ise ilginç bir olay gerçekleşti.

Olay yerinde bulunan AK Parti’li İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, Hürriyet’in yanına yaklaşmak isterken bir kişi Efe'nin yaklaşmasına izin vermedi.

Bu esnada kendini yere atarak bağıran ve saldırıya uğradığını iddia eden Efe, birden yerde yuvarlanmaya başladı. Bir ara yerden kalkan İbrahim Efe tekrar kendini yerlere atarak, "İmdat polis, beni dövüyorlar" diye bağırmaya başladı. İbrahim Efe’nin şovunu bölgedeki vatandaşlar da şaşkınlıkla izledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yaptığı yazılı açıklamada, "İzmit’te dün yaşanan ve kamuoyunda infiale neden olan olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Öncelikle olayda darp alan tüm işçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür hadiselerin bir daha yaşanmamasını arzu ettiğimizi belirtiyoruz. Söz konusu olaya adı karışan ve yaşanan görüntüler nedeniyle kamuoyundan özür dileyen Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, ilgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.