AK Parti'den MHP'ye flaş transfer

AK Parti'den MHP'ye flaş transfer

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çeşme Belediye Başkan adayı Sema Aydın geçtiğimiz günlerde ailevi sebeplerden dolayı adaylığını geri çektiğini açıklamıştı.

Sema Aydın’ın adaylığını geri çekmesinin ardından kimin başkan adayı olacağı merak konusu olmuştu. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2014'teki adayı Mustafa Cenger bu sabah başvuru yaptı, öğleden sonra ise Çeşme adayı ilan edildi.

Konu ile ilgili MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin açıklamalarda bulundu. Şahin, MHP'li Sema Aydın'ın, ailevi gerekçelerle adaylıktan çekilmesinin ardından, yeni adaylarının turizmci Mustafa Cenger olduğunu ifade etti.

Mustafa Cenger'in geçtiğimiz hafta MHP’ye üye olduğunu söyleyen İl Başkanı Şahin, "Bugün görüşmeleri tamamladık ve adayımız olarak Mustafa Bey'i açıkladık. 2014 yılında AK Parti'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı olan Cenger, vatandaşların çok sevdiği bir isim" şeklinde konuştu.

Çeşme Belediye Başkan adayı Cenger, MHP Çeşme İlçe Başkanlığı'na bugün giderek, belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu, öğleden sonra da isminin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından belediye başkan adayı olarak açıklandığını kaydetti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum