Ak Parti’den olay Kaşıkçı açıklaması! ‘En alçak en gaddar eylem’

Ak Parti’den olay Kaşıkçı açıklaması! ‘En alçak en gaddar eylem’

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin üst üste açıklamalar geliyor. İşte Ak Parti’den cinayete ilişkin ilk açıklamalar;

Suudi Arabistan, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürüldüğünü resmen kabul etti. Bunun üzerine Ak Parti’den çok sert açıklamalar geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Hiçbir politik hesap, bir insanın hayat hakkından daha klymetli değildir.Cemal Kaşıkçı vak’ası, dünyada yaşanan en alçak, en gaddar eylem: Devletimizin ihtiyatlı, basiretli, kararlı ve itinali yaklaşımı, dünyanın odaklanmasını sağladı.Bu adice katl, artık kılıfa sığmaz'' dedi.

BÜTÜN DELİLLER AÇIKLANACAK

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ise, “Türk yetkililer, savcılık ve emniyet mensuplarının yaptığı kovuşturmada bir takım delilere ulaşılmıştı. Suudi yetkililerin bu olayı, bu noktaya gelmeden daha önce açıklaması daha kıymetli olurdu. İş zaten döküldükten sonra mecbur kalıp bu açıklama yaptılar. Bütün delilleri ile açıklanacak yakında” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.