AK Parti'den yöneticilerine ve başkanlara kritik uyarı

AK Parti'den yöneticilerine ve başkanlara kritik uyarı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden başkanlara ve yöneticilere Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi önemli uyarılar yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

AK Parti’de yerel seçim hazırlıkları başladı ve yöneticilere, başkanlara lüks uyarısında bulunuldu.

AK Parti, yerel seçimlere giderken mevcut belediye başkanlarının kamuoyunun dikkatini çeken uygulamalarına çeki düzen vermeleri konusunda karar aldı. Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanları ve yerel yöneticilerin kullandıkları lüks araçlar tartışma konusu olunca uyarı yapıldı. Bu uyarı üzerine, yerelde belediye başkanları araçlarını değiştirme ve havuza devretme kampanyası başlattı.

AK Parti Yerel Seçim Başkanı Mehmet Özhaseki, “İlçe belediye başkanlarının ilçelerinde eskortla dolaşmasına ve yerel yöneticilerin lüks makam aracı kullanmasına izin vermeyeceğiz. Marka ismi vererek yasak getireceğiz” açıklaması yaptı.

Bu açıklamanın ardından, bazı belediye başkan ve başkan yardımcıları araçlarını değiştirmeye ve havuza devretmeye başladılar. Bu yaklaşım, muhalefet tarafından ‘seçim manevrası’ olarak nitelendirildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.