AK Parti’li Altınok;İmamoğlu kazanırsa İSPARK’ı HDP’ye verecek

AK Parti’li Altınok;İmamoğlu kazanırsa İSPARK’ı HDP’ye verecek

CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran İstanbul seçimlerini kazanırsa İSPARK’ı HDP’ye vereceği iddia edildi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’tan çok konuşulacak flaş bir iddia geldi. Altınok, CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanması halinde İSPARK yönetimini HDP’ye devredeceğini açıkladı.

Erzurum’da Bayram tatilini geçiren Selami Altınok İstanbul seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum’da partililer ile bir araya gelen ve bayramlaşma programına katılan Altınok şu ifadeler ile değerlendirmede bulundu.

 

ispark-siyasetcafe-min.jpg

İSTANBUL’U KAFTANCIOĞLU ZİHNİYETİNE SATTI

“Bunlar neyin karşılığı biliyor musunuz, bir iyi partili İP’li bir milletvekili odama geldiğinde dedi ki iyi de bize bir başkan yardımcılığı verecekler, İP partisi bir başkan yardımcılığı karşılığı İstanbul Belediyesi’ni bu adama bu zihniyete sattı. Milliyetçiliğe gelince milliyetçiler, muhafazakarlığa gelince de muhafazakârlıklar, bir başkan yardımcılığı İstanbul’u Kaftancıoğlu zihniyetine, bu milletin değerlerine küfredenlerin zihniyetine sattı."

Altınok, CHP’nin İstanbul seçimlerini kazanması halinde HDP’nin İSPARK yönetimini alacağını ifade etti.

“Yetmedi, herkes duyuyor, Milletvekilimiz de, başkanımız da duyuyor, başkanlarımız da biliyor. HDP neyin karşılığı destekliyor? İSPARK’ı HDP'ye vereceklermiş. Orada 2 bin 500 yüz insan çalışıyor. İSPARK’ı HDP'ye verdikleri takdirde ben İstanbul’da aracımı götürüp park etmeye güvenmem. Araçlarının yanından da geçmeye güvenmem."

BU İDDİA DAHA ÖNCE DE DİLE GETİRİLDİ

Altınok'un iddiasını Star gazetesinin genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak da gündeme getirmişti. Albayrak, Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanlığını kazanması durumunda İSPARK'ın HDP'ye devredileceğini öngören gizli bir seçim pazarlığı yapıldığı iddiasını sosyal medya hesabından yazmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.