AK Parti'li Başkan Fatma Şahin'den ses getirecek açıklama:  'Aslında aşıyı bulduk'

AK Parti'li Başkan Fatma Şahin'den ses getirecek açıklama: 'Aslında aşıyı bulduk'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çok ses getirecek bir açıklamada bulundu.

GastraAntep Festivali’nde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çok ses getirecek bir açıklamada bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki lezzetlerin güzelliğinden, sağlıklı olmasından bahsederek, “Burada bir hikaye ve şehrin geçmişi var. Pandemiden sonra yeni bir dünya kuruluyor. Bu yeni dünyanın kodlarını çok iyi görmemiz lazım. Yerellik, doğallık, dijitalleşme ve tasarım yeni dünyada en önemli başlıklar olacak. Bununla beraber bereketli hilal daha önemli hale gelecek.” İfadelerini kullandı.

Şahin, kentteki lezzetlerin güzelliğinden, sağlıklı olmasından bahsederek, “Burada bir hikaye ve şehrin geçmişi var. Pandemiden sonra yeni bir dünya kuruluyor. Bu yeni dünyanın kodlarını çok iyi görmemiz lazım. Yerellik, doğallık, dijitalleşme ve tasarım yeni dünyada en önemli başlıklar olacak. Bununla beraber bereketli hilal daha önemli hale gelecek.” İfadelerini kullandı.

Şahin yaptığı açıklamasında, her şeyin bir hikayesi olduğunu ileterek, “Buradaki her şeyin bir hikayesi var. Şirenin hikayesini görmek için toprağa bakmak gerekir. Bereketli topraklar olmazsa bu üzün yetişmez ve bu şire elde edilmez. Bunun arkasında büyük bir emek var. Üzüm suyu hazır olunca fıstıklar iğne ile tek tek diziliyor.Buradaki her şeyin bir hikayesi var. Şirenin hikayesini görmek için toprağa bakmak gerekir. Bereketli topraklar olmazsa bu üzün yetişmez ve bu şire elde edilmez. Bunun arkasında büyük bir emek var. Üzüm suyu hazır olunca fıstıklar iğne ile tek tek diziliyor.” dedi.

 

'ASLINDA ANTEP AŞIYI BULDU'

 

Dünyayı sarsan koronavirüs salgınına da atıfta bulunan Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Bu lezzetler kolay elde edilmiyor. Bu lezzetlerin arkasında sabır inovasyon ve gayret var. Yine aynı şekilde güneşe de ihtiyacımız var. Güneşin D vitamini olmazsa lezzetli kurutmalıklarda olmaz. Hepsi birleşince büyük bir sağlığa ve lezzete dönüşüyor. Aslında Gaziantep aşıyı buldu. Bu doğal ürünlerden yediğimiz zaman bağışıklığımız güçleniyor” 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.