AK Partili Başkan Yardımcısı teşkilatı bastı

AK Partili Başkan Yardımcısı teşkilatı bastı

İki dönemdir Amasya Belediye Başkan Yardımcılığı yapan AKP’li Mehmet Dümen, aday gösterilmeyince partisinin Amasya İl Başkanlığı binasını bastı.

İki dönemdir Amasya Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapan Mehmet Dümen, bu seçimlerde aday gösterilmedi. Bunun üzerine partisinin Amasya İl Başkanlığı’nı basan Dümen, çalışma arkadaşları ve yakınlarıyla parti binasını bastı.

Amasya’da CHP ve İYİ Parti’nin yerel seçimlere ortak aday göstermesi AKP ve MHP cephesinde endişeye neden oldu. Seçimi kaybetme korkusu, partinin yönetimde temizliğe gitmesine neden oldu.

Haberiniz adlı internet sitesinde yer alan habere göre, iki dönemdir Amasya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Dümen’in görev süresi boyunca yönetim anlayışı ve yolsuzluk iddiaları sebebiyle halk tarafından tepkiyle karşılanan bir isim olması, parti yönetimi tarafından liste dışı bırakılmasına sebep oldu. Bunun üzerine duruma tepki göstermek isteyen Dümen, yakınları ve çalışma arkadaşlarıyla beraber AKP Amasya il binasına giderek olay çıkardı.

Tartışma sırasında küfürlerin havada uçuştuğu görüldü. Dümen’in MHP adayı ile temasta olduğu iddia ediliyor.

İşte o anlar:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.