AK Partili Başkandan 17 Aralık paylaşımı

AK Partili Başkandan 17 Aralık paylaşımı

Adalet ve Kalkınma Partisi Başkan vekilinin 17 Aralık paylaşımı ve yazışmaları ortaya çıktı ve olay oldu. İşte haberin ayrıntıları;

AK Parti İl Başkan vekilinin eski paylaşımları gündemi karıştırdı. Ak Parti Bolu İl Başkanı'nın istifasından sonra yerine vekaleten atanan Demirci'nin eski paylaşımları görenleri şaşkına çevirdi ve büyük tartışma başladı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın geçen 31 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılması planlanan kongresi iptal oldu. Mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay, kongrenin iptal edilmesinin ardından istifa etti.

Ak Parti İl Başkan Vekili Melih Demirci’nin, 17 Aralık 2013 tarihinde hala kullanmakta olduğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve yorumlar ortaya çıktı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Melih Demirci’nin, 'Ve perde açıldı, oyun başladı' şeklindeki paylaşımı ve paylaşımının altına yorum yapanlara, 'Hükümetin yolsuzlukları', 'Hükümetin yediği naneler gün yüzüne çıkmaya başladı' şeklinde verdiği cevaplar yerel medyada yer aldı. Melih Demirci’nin paylaşımının haberlere konu olmasının ardından, vatandaşlar tepki gösterdi.

İşte başkanvekilinin paylaşımları:

vekil1.jpgvekil2.jpgvekil3.jpgvekil4.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.