AK Partili Belediye Akit yazarının kitabına 300 bin TL ödedi

AK Partili Belediye Akit yazarının kitabına 300 bin TL ödedi

AKP'li Antep Şehitkamil Belediyesi, daha önce 10 Kasım ve Atatürk'le alay eden Yeni Akit yazarı Yaşar Değirmenci'nin 'Modern Toplumda Görgü Kuralları' kitabını 300 bin lira ödeyerek aldı.

AKP’li Antep Şehitkamil Belediyesi’nin Yeni Akit Yazarı Yaşar Değirmenci’nin kitabına yüz binlerce lira ödediği ortaya çıktı. Çok konuşulacak ifadelerin yer aldığı “Modern Toplumda Görgü Kuralları” kitabı Türkiye Diyanet Vakfı’ndan alındı. 

İHALEYE TEK BAŞINA KATILDI

Belediyeye bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 14 Mayıs’ta Yeni Akit Gazetesi Yazarı Yaşar Değirmenci tarafından yazılan “Modern Toplumda Görgü Kuralları” isimli kitabın alımı için “Kamu İhale Kanunu’nun tartışmalı pazarlık usulü maddesiyle” ihale düzenledi. İhaleye tek başına katılan Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Matbaacılık ve Ticaret İşletmesi  300 bin TL teklif vererek kitabı aldı.

KAÇ ADET KİTAP ALINDIĞI AÇIKLANMADI

Kitaptan kaç adet alındığı açıklanmadı. Türkiye Diyanet Vakfı ile AKP’li Şehitkamil Belediyesi arasında 27 Mayıs’ta sözleşme imzalandı ve kitapların 10 gün içerisinde teslim edilmesi istendi.

 

teklif-003.jpg

 

 

10 KASIM'DA SAYGI DURUŞU İÇİN: "DÜNYADA KOMİK OLAYLAR  LİSTESİNE GİRMEYE ADAY HALLERİMİZ" DEDİ

Yeni Akit gazetesinin yazarı Yaşar Değirmenci, 10 Kasım 2019’da yayımlanan yazısında “10 Kasım: Siren sesi değil, ölümün unutulmama sesi!” başlıklı yazısında Atatürk için 10 Kasım’da saygı duruşunda bulunulması ile alay etmişti.

Yazıdaki “09.05’te sirenler çalıyor, hayat durduruluyor, arabalarından indiriliyor, saygı duruşuna geçiriliyor. Her 10 Kasım’la özdeşleşen sahneler… ‘Dünyada komik olaylar’ listesine girmeye aday hallerimiz” şeklinde kurduğu ifadeler tepki yağmuruna neden olmuştu. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

Kaynak:BirGün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.