AK Parti'li Belediye başkanı ile Bakan arasında tartışma iddiası

AK Parti'li Belediye başkanı ile Bakan arasında tartışma iddiası

AK Parti'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, bir önceki başkan Ramazan Çalık'ın bir iş yerinden 500 bin TL aldığını ve bakanların bu konuya sessiz kaldığını iddia etti.

AK Parti'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, bir önceki başkan Ramazan Çalık'ın bir iş yerinden 500 bin TL aldığını, bakanların bu konuya sessiz kaldığı gerekçesiyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile tartışma yaşadığını iddia etti.

Aputkan'ın iddiasına göre olay Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AKP ve MHP milletvekilleri AKP ve MHP belediye başkanları, AKP ve MHP il, ilçe başkanlarının da olduğu toplantıda yaşandı.

Aputkan, MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan ve AKP Milletvekili Kemal Çelik tarafından gündeme getirilen, günübirlik alanlarla ilgili Turizm Bakanı Ersoy’un konuşmasının bir yerinde, Serik Belediyesi tarafından günübirlik alanda bulunan işletme sahibinden 500 bin TL para alındığını belirtmesi üzerine söz aldığını açıkladı.

 

s.JPG

 

Apuktan, konuya ilişkin söz aldığı sırada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, "Başkan olay sizinle ilgili değil” dediğini ve Turizm Bakanı Ersoy'un da aynı şekilde bir önceki döneme ait olduğunu söylediğini ve bunun üzerine kendisinin "Devlet Bakanı olarak bunu biliyor da üzerine gitmiyorsanız yazıklar olsun" diyerek toplantıdan ayrıldığını iddia etti.

Belediye Başkanı Enver Apuktan, konuyla ilgili gerekli açıklamanın yapılmasını beklediğini ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan soruşturma yapılması için müfettiş talebinde bulunacağını açıkladı.

 

CHP'Lİ VEKİLDEN OTEL İDDİASI


CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, rüşvet iddiasına konu olan alanın Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ait otelin yanında olduğunu iddia etti.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.