AK Partili isimden asgari ücret müjdesi! Sonbaharı işaret etti

AK Partili isimden asgari ücret müjdesi! Sonbaharı işaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, asgari ücrete ara zam yapılacağı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Enflasyonun yüzde 69.97 seviyelerine çıkmasının ardından alım gücünde yaşanan düşüş vatandaşları canından bezdirmiş durumda. Son dönemde yükselme eğilimi gösteren dolar ve euro ise piyasaların ateşini iyiden iyiye çıkardı. Bu gelişmelerin ardından asgari ücretlinin gözü iktidara döndü. Asgari ücrete ara zam uygulanıp uygulanmayacağını merak eden çalışanlar merakla yapılacak açıklamayı bekliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir konuya ilişkin bilgilendirme yaptı.

Kandemir, yüksek enflasyona ilişkin "Dünyada yaşanan bir kriz var pandemi sonrası dünyasında yanı başımızda devam etmekte olan bir savaş var. Dünyada hemen hemen bütün ülkeler enflasyonla mücadele etme gayreti içerisindeler. Hükümetimiz ciddi adımlar atıyor atmaya devam ediyor. Vatandaşımız bunun Türkiye'nin müstakil meselesi olmadığını görüyor. İstikrarlı hükümetin bu sorunların üstesinden gelebileceğini de görüyor" ifadelerini kullandı.

 

ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM YAPILACAK MI?

 

Kandemir, "Attığımız adımların etkisini de görüyoruz sokakta. Sonbahardan itibaren enflasyonda hissedilir bir düşüş de olacak. Yaz süresi içerisinde de bunu hissedeceğiz. Çarşıda pazarda kademeli bir şekilde göreceğiz ki fiyatlarda iyileşme olacak. Milletimizin sokakta vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Orada bir problem varsa o problem bizim problemimiz" dedi ve şöyle devam etti:

"İlgili bakanlarımız konuyla ilgili çalışmalarını yapıyorlar"


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.