AK Parti'li taklacı istifa ettiğini duyurdu

AK Parti'li taklacı istifa ettiğini duyurdu

AK Parti'li İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, tartışmalı takla olayının ardından görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti'li İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, CHP'li İzmit Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sırasında yaşanan bir anlaşmazlıkta kendini yere atarak darp edildiğini iddia etmişti. Ortaya çıkan görüntülerde İbrahim Efe'nin kendini darbe almadan yere atarak takla attığı görülmüştü.

İbrahim Efe, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, yaşananların ardından büyük bir kamuoyu baskısı hissettiğini ve ailesinin zarar görmemesi adına istifa kararı aldığını belirtti.

Efe açıklamasında, "Arsızlık etmedim, yüzsüzlük etmedim, hırsızlık yapmadım. Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm…Düşürüldüm…" ifadelerini kullandı.

İbrahim Efe X platformundan yaptığı açıklamada şunları yazdı:

“Herkes sonuca baktı. Sebebi kimse sormadı olsun varsın sormasınlar. Arsızlık etmedim, yüzsüzlük etmedim, hırsızlık yapmadım. Sevgili dostlarımızın yüzünü yere düşürecek hiç bir işin içinde olmadım. Bölge parti etnik köken gözetmeksizin herkesin iyi ve kötü gününde her haline ve her şeyine rağmen zaman mefhumu gözetmeden her şartta hizmet ettim. Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm…Düşürüldüm… Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi. Bizimde insan olduğumuzu unutulduğu, hislerimiz duygularımızı hiçe sayıldığı, kamuoyunda bu denli linç girişiminin yapılması bizi derinden yaraladı. Yaşanan olaylar bizleri asla Yolumuzdan döndüremez kimseye kırgın ya da kızgın değilim ama süreçte duruş gösteren dost ve arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Ne kadar gariptir başka başka videoların yayınlandığı konular bile bu kadar gündem olmadı. Bu sebeple ailemin ve partimin daha fazla zarar görmemesi adına İzmit Belediyesi meclis üyeliğinden ve gönül verdiğim partimden istifa ediyorum”.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.