AK Parti'li kadınlar Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacak

AK Parti'li kadınlar Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacak

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, köşe yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında AK Parti'li kadınlara dönük hakaret ve çirkin yakıştırmaları nedeniyle 81 ilde suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi

Dilipak'a seslenen Çam, "Bu saldırganlığınız, ahlaksız sözleriniz ve iftiraya varan yakıştırmalarınızla kendinizi küçültmeyin. Edebe mugayir yazarak kaybettiğiniz itibarı, yazdığınız bu üsluptaki yazılarınızla kamuoyunun dikkatini çekseniz bile geri kazanamazsınız." dedi.

Dilipak'ın AK Parti'li kadınlara dönük hakaret ve çirkin yakıştırmalarını ivedilikle yargıya taşıyacaklarına ifade eden Çam, "AK Parti Kadın Kolları olarak, bu tür seviyesiz sözler, iftira ve hakaretlerin cezasız kalmaması için gerekli tüm hukuki girişimlerde bulunacağımızı ve yargısal süreçlerin takipçisi olacağımızı da herkesin bilmesini isterim. Başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanımız suç duyurusunda bulunacak." diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum