AK Partili Kavakçı eyalet sistemi peşinde!

AK Partili Kavakçı eyalet sistemi peşinde!

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, Almanya’da federal konseyi ziyaret etti. İşte ayrıntılar;

Milletvekili Ravza Kavakçı başkanlığındaki AK Parti heyeti,  Almanya’ya gitti ve federal sistem hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

AK Partili Milletvekili Kavakçı, “Federal sistem hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bilindiği üzere federasyonla yönetilen Almanya'da, 16 ayrı eyalet bulunuyor.

Milletvekili Ravza Kavakçı, sosyal medya platformu Twitter’dan Almanya ziyaretine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“AK Parti Genel Merkez heyetimizle gerçekleştirdiğimiz Almanya temasları kapsamında Alman Federal Konseyi Bundesrat'ı ziyaret ettik ve ayrıca Federal Sistem hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.”

Heyette yer alan AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Yasemin Atasever ise, “AK Parti Genel Merkezi Heyeti olarak Alman Parlamentosunu ve Federal Konseyi ziyaret ettik” paylaşımda bulundu.

AKP MKYK Yedek Üyesi Esme Özbağ da, “Milletvekilimiz ve Parlamentolararası Birlik Başkanımız ile Alman Parlamentosu, Federal Konseyi ve Berlin Büyükelçiliğimize ziyaretler gerçekleştirdik” dedi.

merve-kavakci.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.