AK Parti'li Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'fatura' çıkışına sert tepki! 'Kanunsuzluğu teşviktir!'

AK Parti'li Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'fatura' çıkışına sert tepki! 'Kanunsuzluğu teşviktir!'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Elektrik faturamı ödemeyeceğim' çıkışına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Zamlar geri alınıncaya kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" çıkışına AK Parti'den sert yanıt geldi.

Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada, İBB Başkanı İmamoğlu'nun yönetimindeki İSKİ tarafından yapılan "Faturalarınızı zamanında ödeyin" çağrısına gönderme yapıldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Sayın Kılıçdaroğlu'nun son açıklamaları siyasi muhalefet değil, kanunsuzluğu teşviktir. Bu nedenle anti demokratiktir. Bu açıklamalar sivil siyasetle ve demokrasiyle kavgalı olduklarını bir kere daha gösteriyor. Demokratik düzeni işlemez hale getirmeye çalışmak, demokratik siyaseti aşağılamaktır. Bir siyasi parti kanunsuzluğu teşvik ediyorsa kendi varlık sebebini ortadan kaldırır. Kanunsuzluğu muhalefet zannetmek siyasi partinin iflasıdır." ifadelerini kullandı.

 

Çelik'in açıklamalarının devamında şu ifadeler yer aldı:

 

"Bir parti için muhalefet üretmek yetenek işidir. Muhalefet yeteneği olmayan siyasi parti kanunsuzluğa savrulur. Muhalefet için siyasi akıl gerekir. Kanunsuzluğu teşvik etmeyi, muhalefet yapmak zannetmek bir siyasi iflastan öteye gitmez... Muhalefet etmekle kanunsuzluğu birbirine karıştıran, siyasi akılla ve demokrasiyle kavgalıdır. Bir kere daha Sn. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması, kendi belediye başkanları tarafından bile reddedilen, demokratik muhalefet konusunda yetersizliği gösteren bir açıklama olmuştur."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.