AK Partili Özdağ'ın MHP hazımsızlığı: İzah edemiyormuş

AK Partili Özdağ'ın MHP hazımsızlığı: İzah edemiyormuş

Ak Partili Özdağ, Cumhur İttifakı kararına çok sert tepki gösterdi ve mevcut durumu izah edemediğini ifade etti.

AKP’li eski vekil Selçuk Özdağ, partisinin Manisa’dan aday çıkarmayıp ittifak kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayına destek vermesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Manisa'da krizi yaşanıyor. AKP’li eski milletvekili Özdağ, partisinin Manisa’da aday göstermemesine kızdı ve Twitter’dan olay paylaşımlarda bulundu.

Partinin tabanından çok yoğun sorular aldığını ifade eden Selçuk Özdağ, “Açık ara birinci olduğumuz bir yerde BBB’nin bir başka partiye verilmesini izah edemiyorum” paylaşımında bulundu.

Uzlaşmanın iyi bir şey olduğunu fakat adalet temelinde yapılması gerektiğini söyleyen AK Partili Özdağ, insanlara ait her kararın tartışılabileceğini, tek tartışılmayacak şeyin inançlar ve ülke menfaatleri olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Emeğe saygı adaletin bir gereğidir. Emek verenin lütufa ihtiyacı yoktur. Şahzadeler şehrinin BBB’ı partimizin ve emektar tabanımızın hakkıydı, bu karar doğru olmamıştır, artık olup biteni değerlendirmek tabanımızın vicdanına kalmıştır.

Susmak ikbal sağlar ama itibar sağlamaz...

Yanlışa yanlış diyemeyenler o yanlışın vebaline ortak olurlar. Manisa BBB kış yaz demeden koşan terleyen AK parti tabanının anasının ak sütü gibi hakkıdır."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.