AK Partili Selçuk Özdağ'ı cezaevi arkadaşları değerlendirdi, 'Hayatı Yalan!'

AK Partili Selçuk Özdağ'ı cezaevi arkadaşları değerlendirdi, 'Hayatı Yalan!'

'15 Temmuz darbe girişimini liderlere ben haber verdim” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a cezaevi arkadaşları böyle değerlendirdi: "Hayatı yalan"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a beraber yattığı cezaevi arkadaşlarından tepki var. MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davasından Selçuk Özdağ ile birlikte yatan ülkücüler, Özdağ’ın cezaevi sürecinde kendisini topluma anlattığı gibi durumların söz konusu olmadığını iddia ederek şunları söylediler:

 

“Selçuk Özdağ bizim ülküdaşımız. Kendisini severiz. Ancak, kamuoyuna yansıyan sözleri gerçekleri yansıtmıyor. Özdağ, bizim aramızda fazla konuşmayı ve biraz da yalan söylemeyi seven birisi olarak bilinir.

 

Rahatsızlığı nedeniyle Ankara Sanatoryum Hastanesinde yattığı sırada yan koğuş komşusu olan rahmetli Bülent Ecevit’i gardiyanlara karşı nasıl koruduğunu ballandıra ballandıra anlatıyor. Fakat, böyle bir duruma biz hiç şahit olmadık. Bu olayın gerçekle hiçbir ilgisi yok. Özdağ, hayallerinde yaşadığı olayları gerçekmiş gibi anlatmayı çok seviyor. Aramızda Selçuk Özdağ konusu geçtiğinde bizler ona ‘Hayatı yalan Selçuk’ diyoruz.”

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yaptığı bir konuşmada 15 Temmuz gecesi Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye darbeyi kendisinin haber verdiğini ve bunu bugüne kadar sakladığını söylemişti.

 

Hakan Sönmez          

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum