AK Partili vekil Süleymancıları topa tuttu: “FETÖ'den daha tehlikeliler”

AK Partili vekil Süleymancıları topa tuttu: “FETÖ'den daha tehlikeliler”

AKP’de de eğitim veren Sait Çamlıca, halen vekillik yapan eski bir bakanın, ‘Süleymancılar FETÖ’den daha tehlikeli’ dediğini açıkladı.

Eğitimci Sait Çamlıca, Twitter hesabından Süleymancılarla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çamlıca yaptığı paylaşımda, AKP’de halen vekillik yapan eski bir bakanın açıklamasına yer verdi. 

“FETÖ’DEN DAHA TEHLİKELİLER”

Sait Çamlıca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Halen Milletvekili olan eski bir Bakanımız gençlerle otururken ‘Süleymancılar FETÖ’den daha tehlikeli’ demiş” diye yazdı. Ayrıca, “Bunu bana aktaran gençlere dedimki, ‘O Bakana selamımı söyleyin. Bu gerçeği sizin kulağınıza söylemesin, Sosyal Medya hesaplarında paylaşsın ve milleti uyarsın!" ifadelerini kullandı.

İşte Sait Çamlıca’nın sosyal medyadan yaptığı o paylaşım:

sait-camlica.jpg

CEMAAT ÜYELERİNE TEHDİT!

Süleymancılar Cemaati’nin toplantısında İslam’a yönelik konuşmalar büyük tepkilere neden olmuş, görüntüler ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er’e ait Süperhaber sitesinde yer almıştı. 

Süleyman Hilmi Tunahan’ın kurucusu olduğu cemaatin şu anki lideri Alihan Kuriş için, uhrevi güçleri olduğu öne sürülerek tarikat mensupları tehdit edildi.

Süleymancıların imamlarından Mustafa Pamuk, Alihan Kuriş’i “Emir’ul Mü’min” (İslam devlet başkanı, halife) olarak tanımlayarak İsra Suresi 71’inci Ayet’e atıf yapmıştı. Cemaat üyelerine, kıyamet günü Sırat Köprüsü’nü Alihan Kuriş’le beraber geçebilecekleri mesajını veren açıklamalar yapmıştı. Ayrıca Alihan Kuriş’in söylediklerinin yapılmaması halinde ‘yanacaklarını’ söylemiş, cemaat üyelerini ahiret azabı ile tehdit etmişti. 

‘PEYGAMBER’ İLAN ETMİŞLERDİ!

Alihan Kuriş, cemaat tarafından daha önce “Peygamber” ilan edilmiş, bu konu Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez’in büyük tepkisini çekmişti.

 

50895.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum