Ak Partili vekilden olay sözler! Trump'ı çok uyardım ama...

Ak Partili vekilden olay sözler! Trump'ı çok uyardım ama...

ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz tırmanarak devam ederken Ak Partili vekilden çok konuşulacak bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Ak Parti’nin kurucularından ve 26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, sosyal medya hesabından Amerika Birleşik Devlet Başkanı Donald Trump ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Burhan Kuzu, Twitter hesabından tehditkar bir üslup kullanan Donald Trump’ı çok kez uyardığını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Twitter, nefret dili kullanan Donald Trump’ın bu tarz paylaşımlarına devam etmesi durumunda hesabının kapatılabileceğini açıklamıştı.

Burhan Kuzu ise bu açıklamanın ardından Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

İşte Burhan Kuzu’nun o paylaşımı:

Twıtter, sürekli öfkeli, tehditkâr ve ayrımcılığa varan bir dil kullanan Trump’ın, böyle devam ederse sitesinin kapatılabileceğini açıkladı. Kimsenin belirlenmiş kurallardan muaf olmadığınını belirtti. E... ben de Trump’ı bu konuda çok uyardım ama dinlemedi. Hak etti doğrusu..

Öte yandan Burhan Kuzu’nun Trump ile ilgili yaptığı paylaşımı takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Bir takipçisi Kuzu’ya, “Ben işin aslını öğrendim hocam. Trump sizi sormuş, kendi partisinin bile dinlemediği birisi, sen hiç dikkate alma demişler... Ondandır yani....” yorumunda bulundu.

Kuzu ise takipçisinin yorumuna şöyle yanıt verdi:

Niye öyle olsun! Partim beni dinlememiş olsaydı, kurucusu olduğun Başkanlık Sistemini kabul eder miydi?

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

kuzudan-trumpa-mesaj.jpgkuzudan-trumpa-mesaj1.jpg

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.