AK Partili vekilden Yozgatlıları ayağa kaldıracak skandal söz

AK Partili vekilden Yozgatlıları ayağa kaldıracak skandal söz

Çankırı'da bir binanın giriş katında yaklaşık iki yıldır boş duran dükkanını PTT Kargo'ya kiralamaya çalışan AKP Milletvekili Salim Çivitçioğlu'nun yetkili müdürü tehdit ettiği ortaya çıktı.

AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, amcaoğlunu Karatekin Üniversitesi’ne Bilgi İşlem Daire Başkanı, eşini Merkez İlçe delegesi yaptıktan sonra, yaklaşık 2 yıldır boş duran dükkanını da PTT/Kargo’ya siyasi baskıyla kiralama gayretinde…

Sözcü18’de yer alan habere göre, kargo hizmetlerini merkez binada veren PTT Çankırı Başmüdürlüğü, gelişen iş hacmi nedeniyle kargo hizmetlerini ayrı bir adreste verme kararı aldı ve verilecek hizmete uygun olarak Kucaklama Taşı mevkiinde bir yer buldu.

Bu aşamada ise, AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu devreye girerek, kendisine ait olan Pazar Pazarı bölgesindeki binanın giriş katındaki yerin PTT Kargo’nun hizmet adresi olması yönünde girişimlerde bulundu.

 

HARİTADA YER BEĞEN ALLAH'IN YOZGATLISI

Bu girişim sonucunda Çankırı PTT Başmüdürlüğü genel müdürlüğe iki yerin konumlarını içeren öneride bulununca, AKP’li Çivitcioğlu yetkili müdüre telefonda, “Sen ayağına kurşun mu sıkıyorsun? Nasıl olur da iki teklifle Genel Müdürlüğe öneride bulunursun? Haritada yer beğen Allah’ın Yozgatlısı!” şeklinde konuştu.

 

GENEL MÜDÜRLÜK VAZGEÇTİ!

 

AKP Milletvekili Çivitcioğlu’nun  boş dükkanını PTT’ye kiralama girişiminden sonra genel müdürlük, Çankırı’da hizmet birimlerini ayırma işini şimdilik askıya aldı.

Diğer yandan, milletvekili Çivitcioğlu’nun ‘haritada yer beğen’ tehdidiyle karşı karşıya  gelen bürokratın da Çankırı’dan tayinini istediği öğrenildi.

 

FETÖ ŞÜPHELİSİ

AKP’li vekil Salim Çivitçioğlu’nun Çankırı Emniyeti tarafından 4 Eylül 2016 tarihinde “şüpheli” olarak ifadesi alınmıştı. Polislerin “etkin pişmanlıktan” yararlanmak isteyip istemediğini sorduğu AKP’li vekil Çivitçioğlu, “Ben örgüt üyesi değilim. Bu kapsamda olduğumu düşünmüyorum. Bu konuda bildiklerimin hepsini samimi olarak anlatmak istiyorum. Bu hususlar etkin pişmanlık olarak kabul edilecekse buna rızam vardır” diye yanıt verdi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.