AK Partililer bunu soruyor Bahçeli o sözleri niye kaldırmadı?

AK Partililer bunu soruyor Bahçeli o sözleri niye kaldırmadı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 17-25 Aralık döneminde Erdoğan'a ve operasyona yönelik sarf ettiği sözlerin MHP’nin sitesinden kaldırılmadı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti  ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik FETÖ darbe girişiminden önceki söylemlerinin, partisinin resmi internet sitesinde yer alması dikkat çekti.

Samsun milletvekili Erhan Usta Cumhur İttifakı'nın varlığı ve devamını zedeleyici beyan ve açıklamaları nedeniyle ihraç edilirken, AK Parti çevrelerinde Bahçeli’nin konuşmalarının unutulması nedeniyle mi yoksa bilinçli olarak mı internet sitesinde tutulduğu yönündeki sorular cevap bekliyor.

Devlet Bahçeli’nin MHP’nin resmi sitesindeki konuşmalar bölümünde yer alan 22 Aralık 2015 tarihli TBMM grup toplantısındaki konuşmasında Erdoğan ve AKP’yi hedef alarak söylediği “Rüşvet ve yolsuzluk kamu düzenini sarsan bir suçtur... Darbe diyerek savruşturulan ve kapatılan 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını bir de bu göz ve bilgi dağarcıyla değerlendirmek lazımdır. 17-25 Aralık milli vicdanda kapanmamış bir yaradır... Yatak odalarındaki haram madenleri bakan ve başbakan çocuklarının çevirdikleri dolaplar dört yüzsüz bakanın hırsızlıkları dillerdedir” sözleri sitede yer alıyor.

mhp-026.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.