AK Parti'nin 2023 seçim şarkısı belli oldu!

AK Parti'nin 2023 seçim şarkısı belli oldu!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından seçim şarkısı paylaşıldı. AK Parti İstanbul'daki seçim çalışmalarında Orhan Gencebay'ın 'Mevsim bahar olunca' şarkısının farklı bir versiyonunu kullanacak.

Seçim çalışmalarına başlayan AK Parti'de seçim şarkısı dahi netleşti.

İstanbul'a bu seçim döneminde ayrı bir daha fazla önem veren ve çalışmalarına şimdiden başlayan AK Parti'de kampanya şarkısı tespit edildi.

AK Parti İstanbul’daki çalışmalar esnasında Orhan Gencebay’ın ‘Mevsim bahar olunca’ şarkısının ‘İstanbul Kalbimizsin’ biçiminde yorumlandığı şarkısını kullanacak.

Şarkı ilk olarak AK Parti İstanbul sosyal medya sayfalarından bir kliple yayınlandı.

 

Şarkının sözleri şu şekilde:

 

"İstanbul sen bizimsin, İstanbul kalbimizsin. Kardeşlikle yükselen gür sesimizsin. Seninle ay yıldızla, seninle bu vatanda. Umudun yeşerdiği hepimizin evisin. Aynı bağda bin çiçek, aynı yolda bir millet. Sözümüz geleceğe, İstanbul yüzün gülsün! Gönüller bir arada, dualar bir arada. Sana olan sevdamız bir ömür böyle sürsün. Milletle bir olunca, gönüller buluşunca. Sevenler kavuşunca, İstanbul ne güzel! Milletle bir olunca, gönüller buluşunca. Sevenler kavuşunca, Türkiye ne güzel!"


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.