Ak Parti'nin Ankara adayı değişecek mi? Erdoğan açıkladı

Ak Parti'nin Ankara adayı değişecek mi? Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin adaylığının geri çekileceğine dair çıkan haberlere cevap niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Özhaseki Ankara İl Gençlik Kolları’nın toplantısına katıldı. Gençlerin isteği üzerine Özhaseki toplantıda Erdoğan’ı aradı. Erdoğan telefondan salonda bulunan gençlere seslendi ve yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Gençlere seslenen Erdoğan, Ankara adaylarının Mehmet Özhaseki olduğunu, Özhaseki’nin Kayseri’de 5 dönem başkanlık yaptığını, bu 5 dönem içerisinden Kayseri’yi büyük bir değişim ve dönüşüme kavuşturduğunu ifade etti.

Trump’tan Erdoğan ve Suriye açıklaması

‘Ankara'ya Mehmet Bey yakışır dedik’ diyen Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan, “31 Mart akşamı Ankara kendisine yakışır neticeyi ortaya koyacaktır” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’DAN MELİH GÖKÇEK AÇIKLAMASI

Ankara’nın çok daha farklı bir konuma getirilmesi gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’nın 1994 yılından itibaren Melih Gökçek ile birlikte bir değişim dönüşüm süreci yaşadığını ifade ederek şunları söyledi:

“O değişim, dönüşüm süreçleriyle birlikte sürekli güzelleşen, dönüşen bu Ankaramızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettirmemiz lazım. Bunun için siz gençlere çok ciddi ihtiyacımız var.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.