AK Parti'nin Avcılar adayından imar artışı vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vaat etti.

31 Mart yerel seçimlerine kısa süre kala adaylar vaatlerini sıralamaya başladı.

Ancak bazı adaylar vatandaştan sırf oy alabilmek için geçmişten hiç ders almamış gibi görünüyor.

1999 depreminde İstanbul’un en çok etkilenen ilçelerinden biri olan Avcılar’dan AK Parti’nin aday gösterdiği Abdullah Küçükoğlu’nun verdiği 1 kat imar artışı vaadi de adeta pes dedirtti.

Küçükoğlu, sosyal medyada yayınlanan kat imar artışı vaadinde vatandaşlarla yaptığı konuşmasında ‘Kentsel dönüşüme de ilave 1 kat veriyoruz’ ifadelerini kullandı.

6 Şubat depreminin yıldönümünde on binlerce vatandaşımızın kaybedildiği felaketten ders alınmadan verilen 1 kat ilave imar artışı ise tepkilere neden oldu.

1999 DEPREMİNİN EN ÇOK ETKİLEDİĞİ İLÇE

Öte yandan 17 Ağustos 1999 yılında Kocaeli başta olmak üzere Marmara’da büyük yıkıma sebep olan 7.4 şiddetindeki deprem İstanbul’da ise en çok Avcılar’ı etkilemişti.

İlçede, 270 kişi hayatını kaybederken yüzlerce kişi de yaralandı. 1823 konut ve 326 iş yerinin yıkıldığı ya da ağır hasar gördüğü ilçede, 5 bin 106 konut ve 872 iş yerinde orta hasar, 3 bin 685 konut ve 461 iş yerinde hafif hasar meydana geldi.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.