AK Parti'nin İstanbul planı! Emekliler gidecek, Araplar gelecek

AK Parti'nin İstanbul planı! Emekliler gidecek, Araplar gelecek

AK Parti'nin tersine göç planının, Türkiye'den Türklerin gönderilerek, Türkiye'yi bir sığınmacılar ülkesi haline getirmenin amaçlandığı küresel bir plan olduğu iddia ediliyor.

AK Parti’nin deprem ve yerel seçimlere ilişkin İstanbul için özel bir düzenleme hazırladığı gündeme bomba gibi düştü.

Bu düzenlemeye göre iktidar İstanbul'un nüfus yoğunluğunun azaltılması için tersine göçü destekleyecek.

Sabah’tan Zübeyde Yalçın’ın haberine göre; bu kapsamda yazlarını memleketlerinde geçiren emeklilere, İstanbul'dan taşınmaları halinde elektrik, su parası, vergi ve nakit para gibi teşvikler verilecek.

 

AK PARTİ'NİN KÜRESEL PLANI


Her ne kadar bu eylem, AK Parti’nin tersine göç için düğmeye bastığı gibi lanse edilse de gerçek aslında çok başka... 

Türklere İstanbul'u boşalttırıp, İstanbul'un demografik yapısının sadece sığınmacılardan oluşmasını hedefleyen bu küresel plan, ilk olarak emeklileri İstanbul’dan göndermeyi amaçlıyor.

Türkiye, son yıllarda ekonomik anlamda büyük bir darboğazda. Kira, gıda, akaryakıt, sağlık gibi birçok faktöre fahiş zamlar geldi. Bu zamlar elbette ki toplumun her kesimini büyük oranda etkiledi. Ancak en en çokta geçimini sağlayamayacak  kadar cüzi miktarlarda maaş alan emekliler mağdur edildi.
Yıllarca İstanbul ve diğer büyükşehirlerde yaşamış, çalışmış ve bu şehirleri memleketleri bilmiş emekliler bu göç planı ile var oldukları şehirlerden ekonomik kriz bahanesiyle kırsala yönlendiriliyor.

Aldıkları emekli maaşı onları İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşamaya zorlamıyor bile, imkansız hale getiriyor.

 

TÜRKLER 2040 YILINDA AZINLIK OLACAK! 

 

EMEKLİLERDEN SONRA SIRA KİME GELECEK?


İktidar ise ülkesine hizmet etmiş ve emeklilik hakkı kazanmış milyonlarca vatandaşı ekonomik anlamda refah içerisinde yaşatmak yerine onlara kırsalın kapısını gösteriyor.

Tersine göç olarak lanse edilen ancak amacın aslında İstanbul’u hatta tüm Türkiye’yi Türklerden arındırmak olduğu bu plana göre hedef şimdilik emekliler ancak daha sonrasında diğer tüm sosyal gruplarda bu tehditle baş başa.

Geçtiğimiz yıllarda kötü koşullar nedeniyle ülkeyi terk eden binlerce sağlıkçı da aslında aynı küresel planın mağduru.

 

TÜRKİYE’NİN YENİ SAHİBİ SIĞINMACILAR MI OLACAK?

 

Ekonomik krizin yorduğu, sahillerde, lüks sitelerde, caddelerde boy gösteren sığınmacıların anarşik hareketleri, karıştıkları kriminal olaylar ve yine sığınmacıların her yerde oluşturdukları gettolar da maalesef bu küresel planın bir parçası…
Ve yine maalesef tüm bu unsurlar başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’yi yaşanılamaz bir hale getirip, Türkleri arındırmanın bir parçası…

 

İSTANBUL NEYE HAZIRLANIYOR?

 

Tüm bu yaşanılanlar ise İstanbul’daki azınlık Türk nüfusunu geçecek mi? İstanbul neye hazırlanıyor? sorularını bize yöneltiyor.

İktidar ise her gün manşetlerde yer alan ‘Kaçak sığınmacılar  toplatılıyor’  haberleri ile sadece vatandaşın gazını alıyor.

 

'TÜRKİYE'Yİ ARAPLAŞTIRACAĞIZ'

 

Bu söylemler çerçevesinde AK Parti'li yazar Müfid Yüksel'in yıllar önce söylediği 'Türkiye’yi araplaştıracağız' ifadesinin aslında sıradan bir konuşma olmadığını ve küresel bir plan çerçevesinde sinsi bir eylemin ifşası olduğunu görüyoruz...

 

uguguuu.jpg

sfdfdsfsf.jpg

 

Siyasetcafe.com - ÖZEL HABER 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.