Ak Parti’nin yeni sloganı açıklandı

Ak Parti’nin yeni sloganı açıklandı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Olağan Kongresi resmen başladı ve partinin yeni sloganı da açıklandı. Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen kongreye büyük bir katılım oldu. İşte ayrıntılar;

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kongrenin yapılacağı salona girmesiyle birlikte büyük bir coşku yaşandı. AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi başladı. Kongre dolayısıyla binlerce partili, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı.

İŞTE AK PARTİNİN SLOGANI

AK Parti'de yenilenme kongresi "Millet bir hedef bir" sloganıyla başladı. Divan Başkanı Mehmet Ali Şahin olacak. Başkan Erdoğan A takımını belirleyecek. İlk kez Genel Başkanlık ve MKYK seçimi aynı anda yapılacak. Tüzük yeni sistemle uyumlu hale getirilecek, 50 asıl 25 yedek üye belirlenecek.

KONGREYE ÇEŞİTLİ İLLERDEN KATILIM VAR

Ankara'da yapılan kongreye il dışından yoğun katılım olması nedeniyle şehrin girişinde kontrol noktaları oluşturuldu. Bu noktalara otobüslerle gelen partililer, Atatürk Kültür Merkezi alanına ulaştı. Partililer, tezahüratlar eşliğinde kongrenin düzenleneceği salona yürüdü. Spor salonu önünde ve çevresinde bekleyenlere, kumanya ve su servisi yapıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.