AK Parti’ye Bolu hüsranı

AK Parti’ye Bolu hüsranı

Başbakan Yıldırım’ın AK Parti’nin Ordu ve Giresun mitinginde yaşadığı ilgisizliğin ardından şimdi de Bolu’da Kent Meydanı bomboş kaldı.

Başbakan Binali Yıldırım Bolu Kent Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. Ancak, Yıldırım'ın Bolu'da düzenlediği miting, AK Parti'nin son zamanlarda yaşadığı görüntülere sahne oldu.

Başbakan Binali Yıldırım Bolu Kent Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Ancak, Yıldırım'ın Bolu'da düzenlediği miting, AK Parti'nin son zamanlarda yaşadığı görüntülere sahne oldu. Miting alanının tıpkı Ordu ve Giresun mitinglerinde olduğu gibi, boş olduğu gözlemlendi.

Miting, belirlenen saatten 1 saat geç başlarken, Yıldırım’ı dinlemeye giden az sayıdaki vatandaş da çevredekilerin kameralarına yakalandı. Başbakan sahnedeyken, çok az kişinin kendisini dinlemesi ise dikkat çekti.

bolu.png

YILDIRIM “TAMAM MI?” DİYE SORDU

Medya14'te yer alan habere göre, Başbakan Binali Yıldırım, önceden tesisin yapılacağı yerde atılacağı duyurulan Sanayi Çarşısı'nın temel atma törenini sanal olarak mitingde gerçekleştirdi. Yıldırım konuşurken vatandaşlara sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek “24 Haziran’da sandıkta Milletin Adamını seçeceksiniz tamam mı” sorusunu vatandaşlar “Tamam” diye yanıtladı.

Öte yandan miting kürsüsünde, AK Parti il Başkanı Nurettin Doğanay ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da birer konuşma yaparken, konuşmalar sırasında vatandaşların alandan ayrıldığı da ifade edildi.

bolu1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.