Ak Parti’ye flaş MHP eleştirisi: '20 milyon Kürt küser'

Ak Parti’ye flaş MHP eleştirisi: '20 milyon Kürt küser'

Hüda-Par Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, seçim ittifakına ilişkin bomba iddiada bulundu ve Ak Partili yetkilileri uyardı. İşte haberin ayrıntıları;

HÜDA-PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, KRT TV Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu oldu ve AK Parti’ye flaş bir uyarıda bulundu.

Erdal Elibüyük, kamuoyunda uzun süredir tartışılan ve partilerin gündeminde yer alan AKP-MHP ittifakı ile ilgili, "Ak Parti MHP'lileşiyor, bu Ak Parti'ye kaybettirir, 20 milyon Kürt'ü küstürür" dedi.

AKP'nin MHP'lileştiğini iddia eden Elibüyük, referandumda Kürt oyları sayesinde ‘Evet’ sonucunun çıktığını ifade ederek, AKP'nin Kürt halkından MHP ittifakı nedeniyle destek alamayacağını ileri sürdü.

İşte Erdal Elibüyük’ün KRT Tv’de yaptığı açıklamalar;

"MHP mi Ak Partilileşti, Ak Parti mi MHP'lileşti, bu soruyu sormak lazım. Ak Parti, MHP'lileşiyor. Şuanda Ak Parti'nin ortaya koyduğu söylemde Ak Parti MHP'lileşiyor. Bu Ak Parti'ye kaybettirir. Şuanda Ak Parti'ye bu siyaset kaybettirir. 20 milyondan fazla Kürt var. Kürtlerden gelen oylar olmasa, Hüda-Par etkisi olmasa 16 Nisan'da evet çıkmazdı. Bu ittifak, 20 milyon Kürt'ü küstürür.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.