Ak Parti’ye ‘Saadet’ şoku

Ak Parti’ye ‘Saadet’ şoku

Adalet ve Kalkınma Partisi ile MHP’nin oluşturduğu ‘Cumhur İttifakı’nın tartışmaları sürerken flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

Saadet Partisi’nin, seçimlerde Ak Parti’yi nasıl etkileyeceği konusunda SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhur ittifakı tartışmaları sürerken Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı'dan önemli bir tespit geldi. Bayrakçı, "Saadet Partisi, İYİ Parti ve diğer sağ partilerle bir ittifak içerisinde olursa, AK Parti'yi beklediğinin çok daha altında bir oy oranına itebilir" dedi.

SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk’te yayınlanan programa konuk oldu. Cumhur ittifakı ve seçmenin bakış açısının masaya yatırıldığı programda Bayrakçı, Saadet Partisi’nin seçime olası etkilerini değerlendirdi.

SEÇİMİN YILDIZI SAADET PARTİSİ’DİR

Seçimin yıldızının SP olduğunu ifade eden Bayrakçı, “İttifaka gireceği tarafa çok büyük avantaj sağlayacağı gibi AK Parti’yi de beklediği oyun altına itebilir. AK Parti’nin taban oylarının içerisinde en kuvvetli olan SP’dir. Saadet Partisi bir fenomendir. İYİ Parti ve diğer sağ partilerle bir ittifak içerisinde olursa, AK Parti’yi beklediğinin çok daha altında bir oy oranına itebilir” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.