AK Parti'yi yasa boğan ölüm: Gamze Pala’yı önce vurdu, sonra boğazını kesti

AK Parti'yi yasa boğan ölüm: Gamze Pala’yı önce vurdu, sonra boğazını kesti

46 yaşındaki Fındıklı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gamze Pala, arkadaşlık teklifini kabul etmediği 37 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından vahşice öldürüldü.

Rize’nin Fındıklı ilçesinde 37 yaşındaki Savaş Dalançıkar arkadaş olmayı kabul etmeyen, 46 yaşındaki Fındıklı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve öğretmenevi resepsiyon görevlisi Gamze Pala’ya tabancayla ateş etti.

Sırtına mermi isabet eden Pala’yı bıçakla boğazını keserek öldüren Dalançıkar, polise teslim oldu.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Fındıklı Sabancı Öğretmenevi’nde meydana geldi.

 

ÖNCE ATEŞ ETTİ SONRA DA BOĞAZINI KESTİ

 

Savaş Dalançıkar, iddiaya göre, arkadaşlık teklifini reddeden, Fındıklı AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve öğretmenevi çalışanı Gamze Pala ile tartıştı. Öğretmenevi resepsiyonundaki tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Dalançıkar, belinden çıkardığı tabanca ile Pala’ya ateş etti. Dalançıkar, sırtından vurulan Pala’nın daha sonra bıçakla boğazını kesti.

Dalançıkar, kanlar içinde yere yığılıp, hareketsiz yatan kadının başında beklemeye başladı. İhbar üzerine öğretmenevine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Gamze Pala’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise suç aletleri ile bekleyen Savaş Dalançıkar’ı gözaltına aldı. Kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Rize Adlı Tip Kurumu’na götürüldü.

 

BİR ÇOK KEZ ARKADAŞLIK TEKLİF ETMİŞ


Savaş Dalançıkar’ın, Gamze Pala’ya birçok kez arkadaşlık teklif ettiği ancak kadının kabul etmediği ortaya çıktı. Pala’ya mesajlar gönderen, telefonla arayan ve sürekli takip ederek karşısına çıkan Dalançıkar’ın her defasında reddedildiği ortaya çıktı. Savaş Dalançıkar’ın sosyal medya hesaplarındaki isminin yanına ‘Gamze’ yazdığı da görüldü.

 

akparti-gamze-pala-siyasetcafe1.jpg

 

REDDEDİLMEYİ HAZMEDEMEMİŞ


Dalançıkar, Gamze Pala’ya aşık olduğunu ancak aşkına karşılık bulamadığını ifade ederek, defalarca girişimde bulunmasına rağmen sonuç alamadığını, reddedilmeyi kabul edemediği için de öldürdüğünü anlattı. Polis, Dalançıkar’ın sosyal medya hesapları ve cep telefonu kayıtları ile WhatsApp yazışmalarını incelemeye aldı.

 

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI: ACIMIZ BÜYÜK


Gamze Pala’nın vahşice öldürülmesinin ardından AK Parti Rize İl Başkanlığı’ndan mesaj yayımlandı. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alım, ‘Açımız büyük’ bağlığı ile paylaştığı mesajda, “Fındıklı İlçe Başkan Yardımcımız Gamze Pala’nın uğradığı hain saldırı sonrasında hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsü yaşamaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet kederİi aiİesine ve sevenİerine de sabri cemiİ dileriz. Mekanı cennet olsun” dedi.

 

akparti-gamze-pala-siyasetcafe.jpg

 

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da Gamze Pala ile ilgili “Fındıklı teşkilatımızın, en renkli, en cana yakın ve en çalışkan simalarından biriydin sen. Yüreğin hayat doluydu. Kelimelerin boğazımızda düğümlendiği bir gece bu; tarifi yok ki bu acının. Başımız sağolsun. Mekanın cennet, makamın âlî olsun güzel kalpli kardeşim” paylaşımında bulundu. 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.