Akaryakıt zammı öncesi sürücüler benzin istasyonlarına akın etti

Akaryakıt zammı öncesi sürücüler benzin istasyonlarına akın etti

Bu gece yarısından itibaren benzin, motorin ve oto gaza gelecek zammın ardından pek çok sürücü araçlarının depolarını doldurmak üzere akaryakıt istasyonlarına akın etti. 

Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak akaryakıt fiyatlarına üçlü zam gelmesinin ardından sürücüler, istasyonlara akın etti.

Gece arası gelecek zam öncesi bazı sürücüler, araçlarının depolarını tamamen doldururken, bazıları ise belli miktarda yakıt aldı. Sürücüler bazı akaryakıt istasyonlarının satış yapmayarak stokçuluk yaptığını iddia etti.

 

AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

 

Zammın ardından Ankara'da ortalama 8,72 liradan satılan benzinin litre fiyatı 9,74 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 8,67 liradan 9,69 liraya, İzmir'de 8,74 liradan 9,76 liraya çıkacak.

Ankara'da ortalama 8,77 liradan satılan motorinin litre fiyatı 9,83 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 8,71 liradan 9,77 liraya, İzmir'de 8,79 liradan 9,85 liraya çıkacak.

LPG'nin litre fiyatı da Ankara'da ortalama 7,40 liradan 8,05 liraya, İstanbul'da ortalama 7,35 liradan 8 liraya ve İzmir'de 7,23 liradan 7,88 liraya yükselecek.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.