Akbank Caz Festivali’ne sayılı günler

Akbank Caz Festivali’ne sayılı günler

29. Akbank Caz Festivali, 17 Ekim’de iki konser ile başlıyor. 27 Ekim’e kadar sürecek festival; 130’dan fazla sanatçının performansıyla 36 ayrı mekanda hayat bulacak. Festival kapsamında ayrıca 3 söyleşi ve 25 atölye çalışması gerçekleşecek.

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali 29. kez şehri cazın farklı renkleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana sanatı ve sanatçıyı destekleyen Akbank’ın en uzun soluklu kültür sanat projelerinden biri olan Akbank Caz Festivali, yepyeni ritim ve renkleri içeren zengin programı ile 17-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

29. Akbank Caz Festivali’nin ilk haftasında; NES, Vaudou Game, Yonathan Avishai Trio, Art Ensemble of Chicago, Alfa Mist, B’r Şeyler Eks’k, Mats Eilertsen Trio, Cazzip Project, İ.M.C. Trio, P.D.K Trio, Aydın Esen, Standards & Selen Beytekin ve Barry Good gibi sanatçı ve gruplar sahne alacak.

 

Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif iş birliğiyle gerçekleştirilen 29. Akbank Caz Festivali’nin yine ilk haftasında programa bu yıl eklenen Caz Mutfakta’nın yanı sıra ‘Liselerde Caz’, ‘Akşamüstü Caz’, ‘Caz Odada’, ‘Cazlı Brunch’, atölye çalışmaları ile farklı mekanlarda renkli konuklarla söyleşiler gerçekleştirilecek.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.