Akbank'ta şimdi de kredi kartı sorunu: Müşterilerden yoğun tepki

Akbank'ta şimdi de kredi kartı sorunu: Müşterilerden yoğun tepki

Sistemi çöken Akbank'ta hesabı olanların şikayetleri devam ediyor. Müşterilerin kredi kartı ödemeleri hesaplarına geçmeyince tepkiler büyüdü.

Türkiye'nin en büyük bankalarından Akbank'ın dijital sistemlerine ve bankacılık hizmetlerine yaşanan erişilememe sorunu kredi kartı ödemelerinde devam ediyor.

Bu sabah bir açıklama yapan Akbank, Ana bilgisayarda yaşanan sorun nedeniyle müşterilere hizmet verilen tüm kanalların bu sorundan etkilendiğini  herhangi bir siber saldırının söz konusu olmadığını duyurdu.

 

KREDİ KARTI ÖDEMELERİ HESAPLARDA GÖRÜLMÜYOR

Banka, ATM'lerdeki sorunun giderildiğini ve müşteri hizmetlerinin yeniden hizmete başladığını duyurdu, ancak bu defa da kredi kartları ödemelerinde sorun yaşanıyor.

Kredi kartı ödemeleri hesaplarda görülmediği için müşteriler yaşadığı sorunu dile getiriyor. Akbank'ın sosyal medya platformu twitterde "Akbak Destek" hesabına şikayet yağıyor. 

 

KREDİ KARTLARI ÖDEMESİ BİR GÜN SONRA HESAPLARDA GÖRÜLECEK

Gelen şikayetler üzerine destek hesabından açıklama yapan Akbank yetkilileri kredi kartı ödemelerinin hesaplarda görülmemesi ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

"07 Temmuz 2021 saat 23.30’a kadar yapılan kredi kartı ödemelerinizi bugün öğlen, 07 Temmuz 2021 saat 23.30’dan sonra yapılan kredi kartı ödemelerinizi ise yarın sabah itibarıyla kart hareketlerinizde görüntüleyebilirsiniz."

İşte Akbank Destek hesabına gelen şikayetler ve bankanın cevabı:

 

 

akbank1.JPG

 

akbank2.JPG

akbank3.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.