Akciğer kanserine dikkat çektiler

Akciğer kanserine dikkat çektiler

Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen ‘Bak Ciğerim, Akciğerim” bilgilendirme toplantısına ünlü isimlerden destek geldi. Toplantıya yaşam koçu Ayşe Tolga ile Beşiktaşlı eski futbolcu Metin Tekin katıldı.

‘Bak Ciğerim, Akciğerim’ kampanyası, ünlü oyuncu ve yaşam koçu Ayşe Tolga ile efsanevi futbolcu Metin Tekin’i buluşturdu. Bu yıl Türk Tıbbi Onkoloji Derneği’nin (TTOD) desteğiyle düzenlenen etkinlikte Metin Tekin’in rol aldığı kampanya filmi gösterilirken, oyuncu Ayşe Tolga da akciğer kanseriyle ilgili en çok merak edilen soruları konunun uzmanı Doç. Dr. Özlem Sönmez ile paylaştı.

 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Metin Tekin, “Böyle kıymetli bir projede yer aldığım için mutluyum. Projenin bu yılki sloganı ‘Hayat denilen oyunu sağlıklı oyna.’ Hastalıkla ilgili bilinçli olmak önemli elbette ancak ondan da önemlisi sağlıklı bir yaşam sürmek. Projenin bu anlamda da katkısının olacağını umut ediyorum.”

 

 

Akciğer kanseriyle ilgili farkındalık yaratmayı ve doğru bilinen yanlışların ortadan kaldırılmasını amaçlayan etkinlik takipçilerine sosyal medyadan da canlı olarak yayınlandı.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.