Akdeniz'de 5.8'lik korkutan deprem!

Akdeniz'de 5.8'lik korkutan deprem!

Son dakika haberine göre, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, saat 14.21'de Akdeniz'de 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD, depremin büyüklüğünü 5.5 olarak duyurdu.

Akdeniz'de 44 dakika içinde 12 deprem meydana geldi.

 

5e32be3767b0a92a3c88b2da.jpg

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi saat 14.21'de 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarılırken, AFAD ise bu depremin büyüklüğünü 5.5 olarak bildirdi.

14.21'deki depremden sonra büyüklüğü 2.5 ile 3.9 arasında değişen 10 deprem daha meydana geldi.

 

2.png

 

MUĞLA'DA HİSSEDİLMEDİ

Muğla'da bir hastanede garson olarak çalışan Hayati Kevek (52), "Akdeniz açıklarında depremler oluyor. Ancak, denizde olduğu için biz çok fazla hissetmiyoruz" dedi.

Emekli işçi Ercan Bulut (54) da "Evde, dışarda oturduğum mekanlarda da genelde Akdeniz'de olan depremleri hissetmedim" diye konuştu.

Marmaris'te tur acentesi işletmecisi Cemal Demir ise, "Televizyonlarda Akdeniz'de, Marmaris açıklarında deprem oldu haberi veriliyor. Ancak, biz bir şey hissetmedik. Bir haftadır böyle sarsıntılar oluyor ama burada hissedilmiyor" ifadelerini kullandı.

Hakan Kanderen de depremi hissetmediğini belirtip, "Depremin merkez üssü Marmaris'e uzak. O nedenle hissedilmediğini düşünüyorum. Belki Yunanistan'dan hissedilmiştir" dedi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.