Akıl almaz sözler! 'Ölüler bile Cübbeli'den memnunuz dedi'

Akıl almaz sözler! 'Ölüler bile Cübbeli'den memnunuz dedi'

İsmail Ağa cemaati içerinde yer alan ve cemaat içerisinde istiare işlerine bakan İstiareci Mehmet isimli bir kişinin ölülerle irtibata geçtiği ve ölülerin Cübbeli'den memnunuz dediği ortaya çıktı.

Cübbeli Ahmet'in internette dolaşan ve bir çok kişinin de whatsapptan birbirine yolladığı gizli çekim kasetlerini halen konuşulmaya devam ediliyor.

O kasetler ortaya çıktıktan sonra İsmail Ağa cemaati içerinde yer alan ve Cübbeli Ahmet hapisteyken onun yerine bakan Mustafa Özşimşekler isimli bir hoca'nın anlattıkları yok artık dedirtti.

Özşimşekler'in anlatımına bakılırsa İsmailağa cemaati ortaya çıkan video sonrası bayağı karışmış.

Cübbeli Ahmet'in 'Allah’ın özel lütfuna mazhar olan bir yaratık' olduğunu iddia eden Özşimşekler'in anlattığı hikayede bunun kanıtı.

Nasıl olduysa konuşma yetisini kaybeden İsmail Ağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu video sonrası dile gelip, “Yaa Ahmet! Dünden beri seni bana şikayet ediyorlar..” demiş.

 

ÖLÜLER DİLE GELMİŞ

 

Daha sonra cemaat içerisinde İstiare işlerine bakan, İstiareci Mehmet ve İstiareci Şevket isimli iki kişiye konu hakkında istiare yaptırmış.

Hindistan'dan dönen İstiareci Mehmet nasıl oluyorsa oturduğu yerden tüm ölmüş şeyhlerin kabirlerini ziyaret etmiş.

Ölüler dile gelmiş ve sahtekar İstiareci Mehmet'e, “Cübbeli Ahmet’ten memnunuz. Mustafa amca efendi onu yanına alıp gezdirsin” demiş.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum